Cada activitat realitzada equivaldrà a 1 o 2 cistelles d´aliments.

Setmana Solidària Virtual per recaptar aliments de CaixaBank

11.06.2020 | 20:27

CaixaBank impulsa una Setmana Solidària Virtual que se celebrarà des del pròxim dilluns 15 al 21 de juny amb l'objectiu de recaptar aliments per ajudar a pal·liar la situació que viuen diversos col·lectius vulnerables a causa del coronavirus. Aquesta iniciativa, programada des de la direcció territorial Barcelona de l'entitat financera, es durà a terme a tota la província. Hi poden participar empleats de l'entitat, familiars, amics, clients i voluntaris.

Els familiars, amics i clients de les oficines de CaixaBank a la província de Barcelona podran canalitzar les seves inscripcions mitjançant l´Associació de Voluntaris de "la Caixa", que té milers d'adherits que exerceixen el voluntariat durant tot l'any. El període d'inscripció ja està obert i finalitzarà el dia 20.

Les activitats proposades per participar a la Setmana Solidària Virtual es divideixen en dues categories. La primera en la que es quantifiquen els kms recorreguts practicant esports com: caminar, córrer, anar en patins, patinet, bicicleta... I, la segona en la que es proposa cuinar un plat o postre (truita de patates, pastissos, muffins, galetes,...) o fer 1 hora de qualsevol activitat esportiva (gimnàs, tennis, pàdel,...)

Per poder fer el recompte de kms i activitats realitzades, serà imprescindible, que els participants enviïn una fotografia o vídeo del moment que estan practicant l'activitat. Cadascuna de les fotografies o vídeos rebuts equivaldrà a 1 cistella, amb valor de 5 euros.

S´aconseguirà una cistella amb qualsevol de les següents activitats: recorrent 5 quilòmetres (6.000 passes), fent una activitat esportiva (gimnàs, tennis, pàdel, etc) d'1 hora de durada o bé preparant un plat o postre. Per contra, si el participant recorre més de 10 kms o 12.000 passes equivaldrà a 10 euros i per tant, pujaran al comptador 2 cistelles.

La quantitat total de cistelles que apareixerà al comptador global es traduirà en un donatiu per la compra d'aliments a entitats socials de l'àmbit de la direcció territorial de Barcelona.