Des de l'inici de la comercialització de les línies ICO, CaixaBank ha rebut més de 90.000 sol·licituds dels seus clients per un import total de més de 8.500 milions.
La crisi del coronavirus

CaixaBank concedeix 8.000 milions d'euros a les empreses en els primers 15 dies de l'estat d'alarma

11.04.2020 | 11:57

CaixaBank ha concedit 8.000 milions d'euros al sector empresarial des que s'iniciés l'estat d'alarma el passat 16 de març i fins al final del mateix mes. L'entitat vol ser una peça clau perquè la recuperació de l'economia espanyola sigui el més ràpid possible, facilitant la concessió de crèdit i donant suport a les necessitats d'empreses i particulars.

Amb aquest objectiu, durant la segona quinzena del mes de març, CaixaBank ha aprovat la concessió de 8.000 milions d'euros al sector empresarial destinats a facilitar el finançament de les grans empreses i també d'altres col·lectius claus en aquest context, com les pimes, els autònoms i els emprenedors.

D'altra banda, i des de l'inici de la comercialització de les línies ICO, CaixaBank ha rebut més de 90.000 sol·licituds dels seus clients per un import total de més de 8.500 milions, havent superat el primer tram adjudicat.