Oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya a Terrassa.
La crisi del coronavirus

CaixaBank i BBVA avancen a aquest divendres el pagament de la prestació d'atur

01.04.2020 | 16:39

CaixaBank i BBVA avançaren a aquest divendres 3 d'abril el pagament de la prestació per desocupació a tots aquells clients seus amb dret a prestació i que estaven aturats almenys des del mes passat, de manera que aquest pagament s'avançarà una setmana.
Caixabank ha precisat en un comunicat que aquesta mesura no requerirà de cap petició ni tràmit administratiu extraordinari, sinó que es realitzarà de forma automàtica. A més, els beneficiaris de la prestació podran seguir cobrant-la en aquestes condicions favorables mentre duri la situació d'excepcionalitat sanitària. Pel que fa a les noves persones que es quedin a l'atur, podran cobrar la prestació a mesura que les autoritats remetin la informació necessària per al pagament a l'entitat financera.
BBVA, per la seva part, ha avançat el pagament del subsidi o prestació per desocupació que tradicionalment s'abona el dia 10 de cada mes, encara que en aquesta ocasió estava previst per al dia 9 per coincidir el dia 10 amb la festivitat del Divendres Sant. L'objectiu és ajudar els seus clients a mitigar l'impacte econòmic de la crisi del coronavirus i evitar l'afluència de públic a les oficines en aquests dies.