Els equips masculí i femení de l'Unió Atlètica Terrassa van realitzar un gran campionat a Barcelona.
Atletisme. Campionat de Catalunya "B" en pista coberta

Títol i ascens de l'equip masculí de la UAT

26.01.2021 | 20:55

La Unió Esportiva Terrassa va prendre part al Campionat de Catalunya "B" en pista coberta celebrat a les instal·lacions del Palau Sant Jordi. El conjunt masculí de l'entitat terrassenca es va proclamar campió amb gran brillantor. Aquest èxit li ha permès ascendir a la màxima categoria de l'atletisme català, el Campionat de Catalunya "A". El conjunt de la Unió Atlètica Terrassa va totalitzar 78 punts, superant el Barcelona Atlètic amb 65.5 i el CA Tarragona amb 62 punts. Els atletes terrassencs van acumular nombroses medalles d'or.

Les medalles d'or
Pel que fa a l'actuació individual dels seus atletes, la UAT va tenir també un protagonisme força destacat. En la prova dels 60 metres lliure, Joan Fuentes va imposar-se amb una marca de 7"03; als 400 metres, Zakaria Cherkaoui es va imposar amb 51"77. En la prova de triple salt, Gerard Fuentes va fer una marca de 13.88. A la final "B" de 4x400 metres, l'equip format per Iván Azuara, Joan Fuentes, Yago Lozano i Gerard Fuentes va fer un temps de 3'30"65.

Amb relació a la categoria femenina, les noies de l'entitat van competir també a un nivell altíssim. Van assolir una destacada cinquena posició amb 49.5 punts, superades pel CA Tarragona amb 81, el GEiEG gironí amb 66.5, la JA Sabadell amb 64 i el CA Nou Barris amb 58.