Juanjo García, durant el seu primer partit.

"Els errors individuals ens penalitzen molt"

11.01.2021 | 20:29

Juanjo García es va estrenar a la banqueta del Terrassa FC amb una derrota. "El meu sentiment és de tristesa, perquè quan un comença una aventura està il·lusiona't al màxim", va explicar. "Però cal seguir treballant. Ens venia un rival molt ben treballat i el gol ha arribat d'una errada triple que el Manresa ha aprofitat molt bé. Hem de canviar coses i tornarem a treballar per guanyar el pròxim partit."

Juanjo va parlar dels aspectes positius i negatius que havia vist. "He vist que els jugadors han corregut molt i que han intentat interpretar el joc com els hem explicat, malgrat que portem només dues setmanes de feina. Si alguna cosa no m'ha agradat, són els errors individuals. A aquest equip li penalitzen molt aquestes coses. Jo sempre demano esforç als jugadors i l'han tingut."

El tècnic del Terrassa va respondre a una pregunta en relació amb la discussió que havien mantingut en el camp Ortega i Pelegrín. "Això ho parlarem i els escoltaré. I si s'ha produït, no crec que vingui d'aquestes dues setmanes. Perquè el treball d'ençà que estic aquí ha estat bo i l'ambient també. En tot cas, jo tinc una màxima i és que els meus jugadors són intocables. Mai trobarà ningú una paraula de crítica. Hem vist el que ha passat i segur que hi ha una explicació. Quan me la donin ja ho parlarem. I si hi ha coses a canviar, les canviarem."

Juanjo sap que la lectura de la jornada serà la sortida del Terrassa del grup d'ascens. "També es dirà que el canvi d'entrenador no ha servit de res. Això va dintre del meu contracte. La meva influència en la victòria o en la derrota és la que és. Estem parlant del primer partit, no ho puc veure tot negre. També hem fet coses bé.