El Terrassa FC fa oficial el fitxatge de Juanjo Garcia
Futbol. Tercera Divisió

El Terrassa FC fa oficial el fitxatge de Juanjo Garcia

29.12.2020 | 14:47

El Terrassa FC ha fet oficial aquest dimarts el fitxatge de Juanjo Garcia com a entrenador del primer equip. Al vespre dirigirà la seva primera sessió preparatòria amb l'equip terrassista. El fitxatge de Juanjo Garcia el va avançar Diari de Terrassa el dilluns, després de fer-se pública la destitució de Xevi Molist com a tècnic.

La trajectòria de Juanjo García, nascut a Barcelona el 10 de març del 1972, ha estat molt lligada al Júpiter. En aquest club va desenvolupar una llarga trajectòria en la qual va dirigir el primer equip per un període de vuit temporades, a més de desenvolupar també la tasca de director esportiu. Em aquest club va aconseguir quatre aascensos consecutius, de Primera Regional a Tercera Divisió. Abans, havia dirigit el Pubilla Casas i havia treballat en el futbol formatiu de clubs com la Gramenet i la Damm. També ha estat vinculat al FC Barcelona Escola.

El 2018 va iniciar una nova etapa al futbol formatiu del Badalona. I va ser en aquest període quan li va arribar l'oportunitat d'entrenar a Segona Divisió "B". Joanjo García va ocupar el càrrec d'entrenador del primer equip badaloní substituint Ramon Maria Calderé. I la seva feina a la temporada 18-19 va resultar molt positiva, amb un balanç de 8 victòries, 7 empats i només una derrota que van conduir el Badalona a la permanència a la categoria. Malgrat aquest bon balanç, no va continuar a la primera plantilla i va continuar treballant al club com a responsable del futbol base.

El preparador físic Moisés Falces, el fisioterapeuta egarenc Mike Molina, l'entrenador de porters, Miguel Ángel Álvarez, el delegat Àngel González i, l'encarregat de material del club, Pepe Mármol, continuaran exercint les seves funcions.
anteriorsiguiente