Óscar Sierra és un dels jugadors més en forma del conjunt parroquial.
Futbol. Tercera Divisió

A sorprendre el líder

18.12.2020 | 21:01

El San Cristóbal acomiada 2020 al camp del líder, l'Europa, avui a les 12 del migdia. Els parroquials arriben a aquest partit en el moment més dolç de la temporada, amb dues victòries consecutives, instal·lats a la sisena posició i amb unes bones expectatives de futur, aspirant a una de les sis primeres posicions del grup que li atorgarien la permanència ja en la primera fase en el cas d'arribar així a la conclusió d'aquesta. L'equip d'Oliver Ballabriga té poc a perdre en un escenari especialment complicat, però en el que no renuncia a donar una nova sorpresa després dels resultats obtinguts a les darreres setmanes.

Amb la baixa de Tino Mendoza, expulsat en el darrer partit de Lliga contra el Santfeliuenc, els parroquials es trobaran amb un dels grans favorits a l'ascens. L'Europa ha sumat 18 punts en 8 jornades i ocupa la primera plaça del grup amb un punt de renda sobre el Terrassa. Demà, el seu propòsit és sumar tres punts que li garanteixin gaudir de les festes de Nadal instal·lat en el primer lloc del campionat. L'Europa es manté invicte a la Lliga amb un balanç de cinc victòries i tres empats i només ha deixat escapar dos punts del Nou Sardenya, que van volar en el sorprenent empat contra el Valls.

Però el San Cristóbal ja suma quatre partits seguits sense conèixer la derrota, període en el que ha sumat 8 punts de 12 possibles. El balanç no pot ser més esperançador, destacant la seva fortalesa defensiva que el converteix en el segon equip menys golejat del grup amb 5 gols rebuts, aspecte en què només es veu superat pel Terrassa (3).