L'Ajuntament invertirà 2,3 milions a l'Olímpic
Futbol

L'Ajuntament invertirà 2,3 milions a l'Olímpic

14.12.2020 | 21:07

L'Ajuntament de Terrassa farà una inversió de 2,3 milions d'euros en obres de reforma i millora en l'Estadi Olímpic el pròxim any, actuacions que cal emmarcar en el projecte d'adequació d'aquesta instal·lació esportiva amb vistes el Mundial femení de hockey que es farà a Terrassa l'any 2022. Així ho va confirmar el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Isaac Albert, en unes manifestacions que va realitzar al canal de YouTube del Terrassa FC. Aquesta partida, la primera que es destinaria a la millora del complex central del Mundial, serà aprovada en el pròxim ple municipal al qual es presentaran els pressupostos de l'administració municipal el 2021. "En aquest equipament, no s'ha fet una inversió com tocaria des dels Jocs Olímpics. Gràcies als Jocs, el hockey va deixar un estadi espectacular pel futbol. I ara, el Mundial ens ha de deixar l'estadi renovat i actualitzat", va dir.

El canvi de la gespa
El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament no va concretar si es farà un canvi de gespa a curt termini o s'esperarà a la finalització del Mundial. "No hi ha una decisió definitiva. Cal establir un calendari en el primer trimestre de l'any vinent i concretar de quina manera tot això afectarà el Terrassa. Perquè les obres que es facin acabaran incidint en la utilització del camp. Això caldrà explicar-ho i parlar-ho amb el Terrassa. El que està clar és que el Terrassa acabarà la temporada a l'estadi i de cara a la següent ja veurem com afecta. La gespa s'ha de canviar. Cal veure com ho fem."

Isaac Albert va parlar de la posició expressada pel Terrassa FC en relació amb el futur del complex de Les Palmeres. El club egarenc ha manifestat que té uns drets històrics en aquest centre esportiu i que l'Ajuntament hauria de tenir en compte aquest escenari ara que està a punt de rescatar la concessió, en mans de la Fundació Privada Terrassa FC. "És lògic que el Terrassa s'hagi manifestat en aquesta direcció. És cert que això es va fer pensant en el Terrassa, però cal anar pas a pas en aquest procés. Pel que fa al Terrassasports, està madurat que surti a concurs públic. Ara, l'equipament és una unitat, amb els camps de futbol, les pistes de pàdel i el gimnàs. I segregar-lo no és senzill. El Terrassa tindrà l'oportunitat de presentar-se al concurs i que l'ajuntament no té cap predisposició a adjudicar-lo a ningú en concret. També haig de dir que la realitat del Terrassa actual no té res a veure amb la que tenia quan es va fer aquesta instal·lació".
anteriorsiguiente