Públic a l'exterior del camp del San Cristobal durant el partit d'aquest diumenge.
Futbol. Tercera Divisió

Els clubs volen la tornada del públic

15.12.2020 | 00:24

Els clubs catalans de Tercera Divisió, entre ells el Terrassa FC i el San Cristóbal, han dirigit una carta a la Secretaria General de l'Esport en la qual demanen que es permeti la tornada del públic als partits oficials "en la proporció que consideri oportuna" l'administració autonòmica. Aixi mateix, la sol·licitud també remarca la necessitat que s'iniciïn les competicions de futbol formatiu. Els clubs recorden que des que es va iniciar la pandèmia de coronavirus, han demostrat la prevalença de la cura de la salut en totes les seves actuacions. I en aquest sentit es posa especial atenció a les mesures de control que s'han imposat en tots els àmbits.

Els clubs constaten la col·laboració que ha existit amb les autoritats sanitàries, malgrat que consideren un greuge comparatiu el fet que en altres comunitats autònomes sí que s'hagi permès l'entrada d'espectadors als estadis. "Tenim dissenyat un protocol d'accés als estadis prou rigorós per poder assegurar la seguretat dels aficionats, tant o més com el dels teatres, cinemes o centres comercials", diuen els clubs. "Estem patint una gran minva en els nostres pressupostos."

Quan s'han disputat ja nou jornades de Lliga, als camps catalans de Tercera Divisio, con en altres escenaris esportius, continua vigent l'obligació de jugar els partits a porta tancada.