Mariona Serrahima ha marcat els dos gols del Júnior a la final.
Hockey. Copa de la Reina

Un Júnior amb accent egarenc fa histňria i li pren el títol al Club de Campo

13.12.2020 | 12:46

Trenta-dos anys després, el Júnior de Sant Cugat ha guanyat avui la seva segona Copa de la Reina de la seva història després d'haver perdut les set finals anteriors. I ho ha fet després de batre per 2 gols a 1 a un Club de Campo que havia guanyat les cinc darreres edicions i 12 de les 15 últimes copes. Fa tres temporades, també a València, es va repetir la mateixa final amb triomf de les madrilenyes. Es tracta d'un títol amb color terrassenc. Ho són l'entrenador Marcel Malgosa i el director tècnic del club, Santi Cortès, així com cinc de les principals jugadores de la plantilla: la capitana Carlota Petchamé, Georgina Oliva, Marta Grau, Júlia Strappato i Mariona San José. Cansat de perdre finals, el Júnior ha trencat finalment el domini tirànic d'un Club de Campo que semblava inabastable.

L'egarenca Georgina Oliva ha estat designada millor jugadora del torneig, mentre que el guardó de millor portera se l'ha endut Mariona Girabent, del Club Egar. La bigolejadora del Júnior Mariona Serrahima ha estat la MVP de la final i també la màxima golejadora, del torneig.

La gran protagonista de la final ha estat Mariona Serrahima, MVP de la final, que ha anotat els dos gols de les santcugatenques. Ha obert el marcador als quatre minuts amb un gran revés creuat. Als vint, Begoña García ha empatat des de terra pet a les madrilenyes, però de nou Mariona Serrahima ha fet als 41 minuts un 2 a 1 que ha fet tocar el cel al Júnior.