Directius i autoritats amb l'escultura descoberta a Can Salas.
Motor

L'Escuderia MATHC celebra el 50 aniversari

28.11.2020 | 17:07

L'Escuderia MATHC de l'Atlètric Terrassa ha celebrat aquest dissabte l'acte commemoratiu del seu 50 aniversari, ajornat la passada primavera pe culpa de la pandèmia i reprogramat ara abans que finalitzi l'any. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart ha presidit l'acte, acompanyat del president de l'Atlètic, Josep Maria Biosca. També han assistit, entre altres, el regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno, i el president de l'escuderia, Joan Amate.

En l'acte, s'ha descobert una escultura commemorativa de l'aniversari, situada a l'entrada superior del xalet de les instal·lacions de Can Salas. Posteriorment, s'ha inaugurat una exposició, en la que es repassa la història d'una de les seccions històriques de l'Atlètic. La mostra fa un recorregut visual pels 50 anys de vida de l'escuderia i conté tres motocicletes històriques: una Ducati 24 H 250 cc, en commemoració de la motocicleta campiona de les 24h de Montjuic del 1964; una Laverda Formula 500 del 1979, campiona d'Espanya de resistència el 1983; i una Montesa Brio 110 Monotubo del 1959, campiona per equips i categoria al Moto Giro d'Italia de 1998.

Al llarg de la seva història, l'Escuderia MATHC ha promogut esdeveniments tan destacats la Pujada a la Mata o el Rally de motos històriques.s.