Primera derrota per al CN Terrassa davant del potent CN Mataró
Waterpolo. Divisió d'Honor femenina

Primera derrota per al CN Terrassa davant del potent CN Mataró

16.11.2020 | 21:04

Un CN Terrassa que havia guanyat els dos partits que havia disputat fins ara va caure per sis gols de diferència (13-7) a domicili davant del CN Mataró en un duel disputat a la piscina del CN Catalunya, a Barcelona, ja que les instal·lacions de les maresmenques no estaven en condicions de ser utilitzades.

Les noies que dirigeix Xavi Pérez van entrar molt bé al partit. Van anar contestant cadascun dels gols visitants fins al 2-2 i van signar un parcial de 0 a 2 que les va dur al final del primer quart amb un esperançador 2 a 4.

La clau del partit i de la derrota de les terrassenques va ser al segon període, que es va tancar amb un definitiu parcial de 5 a 0 per a un CN Mataró que va arribar al descans manant per 7 a 4. Al tercer període (2-2), l'avantatge es va enfilar fins al 9 a 4. Al darrer període, les egarenques van abaixar els braços i van acabar perdent de sis.

CN MATARÓ, 13

Sánchez, Jackovich (2), Lloret (1), Gual (1), Sevenich (3), Bertrán (1), Cambray (2), Martín, Bach (2), Bernabé, Espar, Aznar (1) i Colominas.

CN TERRASSA, 7

Domene, Peña, Panicello (1), Ortiz (2), Cantero, Cardona, Cuenda, Montoya, Descalzi, Camus (3), Domènech, Leitón (1) i Tamayo.

Àrbitres. Àlex Ortega i Antonio Calvo.

Partcials. 2-4, 5-0, 2-2, 4-1.