L'abraçada final d'una parella guanyadora.
Curses de muntanya

Pere Aurell i Ragna Debats guanyen a Sud-Àfrica

16.11.2020 | 20:03

Els atletes de Matadepera i Terrassa Pere Aurell i Ragna Debats, s'han proclamat guanyadors de la prova sud-africana K-Way Skyrun de 100 quilòmetres. És la segona victòria d'Aurell al país sud-africà en les darreres setmanes, ja que fa poc es va imposar a The Otter African Run, en la qual Ragna Debats també va pujar al podi femení.

La K-Way Skyrud és una prova que es desenvolupa a la serralada Witteberg. La cursa s'ha de disputar amb una total autonomia i només amb l'ajut de mapa, brúixola o GPS. Els participants han de portar el seu avituallament. Tots aquests factors endureixen la competició. Pere Aurell va mantenir una dura lluita amb el corredor local Lucky Miya, que va dominar la primera part de la cursa. En la segona, el corredor de Matadepera va prendre el cap de la classificació i va arribar a la meta amb tres minuts de diferència, marcant un temps de 13.56'43". Ragna Debats va ser la guanyadora femenina, després de dominar la cursa amb una gran autoritat. Va marcar un temps de 14.21'23", arribant a la meta en la tercera plaça de la classificació absoluta, a 24 minuts de Pere Aurell.

Ragna Debats i Pere Aurell es troben fent un projecte de volta al món, participant en curses de muntanya en els sis continents. Actualment es troben a Sud-àfrica.