Pere Torres, a la dreta, i Domingo Ortega amb la samarreta de la selecció espanyola en aquest Europeu.
Atletisme

Pere Torres i Domingo Ortega pugen al podi de l'Europeu de veterans

30.10.2020 | 10:32

El marxador terrassenc Pere Torres s'ha proclamat subcampió d'Europa de veterans en la prova de 10 quilòmetres marxa, en la categoria de menys de 70 anys. A més, el matadeperenc Domingo Ortega ha obtingut la medalla d'or per equips en la cursa de 10 quilòmetres en ruta com a component de la selecció espanyola, també en la categoria de menys de 70 anys. El campionat s'està fent a Madeira. Les dues curses es van desenvolupar en el passeig martítim de Funchal aquest dijous al vespre.

Pere Torres, que fa uns dies es va proclamar campió d'Espanya, va finalitzar en la segona posició de la prova de marxa signant una marca d' 1.05'50". L'italià Roberto Plaser va obtenir la medalla d'or amb un temps d'1'03"23. Va completar el podi el marxador de Luxemburg René Colombo amb 1'07"59.

Pel que fa a Domingo Ortega, va finalitzar en la quarta posició de la cursa en ruta de 10 quilòmetres malgrat que en el quilòmetre 8 va patir una caiguda. Va fer un temps de 55'19" i amb la seva quarta posició va permetre que l'equip espanyol obtingués la primera posició per equips.