Catalunya debutarà contra Andalusia en les dues categories.
Hockey

Les seleccions catalanes sub-18, al Campionat d'Espanya

28.10.2020 | 11:48

Les seleccions catalanes sub-18 de hockey participen des de dijous i fins diumenge en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques. La competició compta amb la participació de quatre seleccions més, tant en categoria masculina com femenina: Madrid, Euskadi, Comunitat Valenciana i Andalusia. El debut de Cayalunya serà contra Andalusia en els dos casos. A les 11 del matí jugarà l'equip masculí i a les 12.30 el femení.

La selecció masculina compta amb onze jugadors dels equips terrassencs: Pol Cabré, Xavi Barutel, Xavi Castelló, Pol Bonastre i Guiu Corominas, de l'Atlètic; Joan Miró, Jan Ribas i Biel Roca, del CD Terrassa; i Pere Amat, Jan Capellades i Jan Riubrugent, del Club Egara. Oriol Freixa és el seleccionador i Oriol Torras el primer entrenador.

En la selecció femenina, amb Sílvia Bonastre clom a seleccionadora i Flavia Rosso com a entrenadora, els clubs terrassencs comptem amb les següents vuit jugadores: Mar Solà, Núria Carles i Meritxell Vizcaíno, de l'Atlètic Terrassa; Nonna Vancells, del CD Terrassa; i Montserrat Farrés, Berta Muñoz, Júlia Fernández i Sofia Keenan, del Club Egara.