El Terrassa FC té previst obrir els tres sectors habilitats pels seus seguidors.

Tres mil espectadors, xifra màxima al Camp Olímpic 

09.10.2020 | 17:58

El Terrassa FC establirà les mesures reglamentades per obrir el Camp Olímpic als partits de Lliga amb la màxima capacitat permesa, que en el seu cas és de tres mil espectadors. Malgrat que la mitjana d'assistència en els partits del conjunt egarenc a casa és força inferior, el club obrirà els tres sectors de graderia que té habilitats (tribuna, general i gol nord) amb la finalitat que es compleixi el protocol establert quant a distància entre els espectadors i la senyalització adient dels seients que podran ser ocupats. Segons el protocol per a esports no professionals, en els esdeveniments a l'aire lliure la capacitat de públic oscil·la, com a nombre màxim, entre els dos mil espectadors i els tres mil. El primer cas s'aplica en els recintes amb espais sectoritzats i en el segon quan existeixin seients preassignats.

El Terrassa FC marcarà els sectors i seients a utilitzar per als seguidors de cara a complir totes les exigències federatives i permetre, a més, la màxima presència de seguidors en els partits que es disputin al Camp Olímpic. El club treballa ja en aquest pla, encara que fins a l'1 de novembre tindrà marge d'actuació, ja que fins a aquesta data no disputarà el seu primer partit de Lliga com a local.

El president del club egarenc, Jordi Cuesta, ha manifestat que l'estadi complirà amb totes les mesures de seguretat que han establert els diferents estaments oficials. "Obrirem tots els sectors perquè el nostre públic no tingui problemes. I així també s'estan venent els carnets de socis en les diferents zones de la instal·lació", ha explicat.

Amb ganes de futbol
Cuesta espera que en un any marcat per la pandèmia del coronavirus, la resposta de l'afició egarenca sigui positiva. "La nostra afició té ganes de futbol després de tants mesos d'aturada i pensem que la resposta serà molt positiva."

L'inici de la campanya de socis ha estat molt positiu, amb dades indicadores al respecte. "Sabíem que existia expectació, però la resposta de la nostra gent ha estat molt bona. Esperem que es mantingui. Nosaltres ens vam comprometre a fer un bon equip i vam demanar la mateixa resposta de l'afició. I ens alegra molt veure que també han donat una resposta positiva".

Noticias relacionadas