El grup de pilots del BMX Terrassa.
BMX. Campionat de Catalunya

Destacat paper egarenc en el Campionat de Catalunya

29.09.2020 | 17:10

El Club BMX Terrassa i l'X-Riders CE van protagonitzar un gran paper al Campionat de Catalunya de BMX disputat al Velòdrom d'Horta.
El BMX Terrassa va sumar deu podis. En l'apartat de 5-6 anys, Eric Serrano va ser primer, categoria en la qual el seu company Dani Rodríguez es va penjar la plata. Sergio Morillo també va obtenir l'or en 11-12. En 7-8 anys, Marcos Herencia va ser segon en el campionat català i el seu company Eloy Lechado va finalitzar tercer. En 9-10 anys, una altra medalla de plata d'Asier Moya. En 15-16, Ian Morillo es va proclamar subcampió i en 13-14, Jan Berenguer va finalitzar tercer. En categoria femenina 11-14 anys, Berta Martínez va ser segona i Maria Herencia tercera. En aquesta categoria, Jana Román, del X-Riders, es va proclamar campiona catalana.

Per part del X-Riders, Daniel Vargas també va obtenir el títol català en la prova Xallenge +17. A la cursa Cruiser 30+, Miguel Ángel Román es va penjar la medalla d'or, mentre que Marc Román va ser plata en elit 17+. Finalment, en Elit 15+ femení, Marta Calvis va finalitzar segona.