Marc Miralles, a la dreta, disputa una bola amb Xavi Lara.

Marc Miralles fa dos gols en la seva tornada

21.09.2020 | 21:14

El RC Polo va demostrar la seva superioritat en el partit inaugural de la Lliga masculina. Un 2 a 6 dels barcelonins a Les Pedritxes contra el CD Terrassa va visualitzar les diferències entre un candidat al títol i un equip que ha perdut alguna peça notable en el camí, fonamentalment l'internacional Marc Miralles que ara defensa la samarreta del Polo. El partit del diumenge era especial per l'exjugador del CD Terrassa, que tornava a jugar a la que ha estat casa seva, però ara com a rival. A més, Miralles va anotar els dos primers gols del seu equip que van servir per obrir una escletxa en el marcador que es va anar ampliant.

Mirales va fer els dos primers gols del Polo en el primer quart, en transformar dues accions de penal córner. El CD Terrassa va reduir les diferències en el segon quart amb un gol de Marc Lara també de penal córner. Però Llorenç Piera va fer l'1 a 3 amb el que es va arribar al descans.

Els de Roger Pallarols van mantenir el seu joc efectiu en el tercer quart i Marc Reyné va fer el quart gol dels barcelonins. El CD Terrassa es va mostrar inconformista. Oriol Garreta va reduir les distàncies en el minut 55. Però el Polo no va aixecar el peu de l'accelerador i amb dos nous gols, un de Xavi Lleonart i un altre de Marc Reyné, va deixar el resultat en el definitiu 2 a 6 amb què es va arribar a la conclusió de l'encontre. .

Cd terrassa, 2

Carnicer, I. De Ignacio, Bretones, Vericat, Bosque, J. Lara, Reig, E. De Ignacio, Garreta, Roset, M. Lara, equip inicial, Rodríguez, Petchamé, X. Lara, E. Miralles, Calvache.

RC POLO, 6

Mata, Cabot, Alegre, Reyné, Piera, Lleonart, Ruiz, Rey, Armenteras, M. Miralles, Barón, equip inicial, Terradas, Calzado, Zaldúa, Fortuño, Uriach, Borràs.

Àrbitres. Carlos Dolz i Paul Salvati.

Gols. 0-1, m. 11, M. Miralles; 0-2, m. 17, M. Miralles; 1-2, m. 22, M. Lara; 1-3, m. 30, Piera; 1-4, m. 48, Reyné; 2-4, m. 55, Garreta; 2-5, m. 59, Lleonart; 2-6, m. 61, Reyné.