El CN Terrassa disputa la fase de grups de la Copa Catalunya femenina.
Waterpolo. Copa Catalunya femenina

Catalunya i Santa Eulàlia, propers rivals del CN Terrassa

22.09.2020 | 16:30

L'equip femení del del CN Terrassa disputarà dimecres i dijous dos partits més del Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya. El conjunt de Xavi Pérez visitarà dimecres (20.45h) el CN Catalunya i dijous (20.45h) rebrà l'AE Santa Eulàlia. Després de la derrota de la primera jornada contra el CN Sabadell, el tècnic terrassenc espera sumar els primers punts contra dos rivals, sobre el paper, més assequibles. "El nostre objectiu és anar sumant minuts de competició de cara a la nostra estrena a la lliga el 17 d'octubre", explica. "Estem davant d'una setmana amb molta càrrega, ja que, a més d'aquests dos partits, dissabte tornem a jugar a casa contra l'Atlètic-Barceloneta". De cara a demà, són dubte Pili Peña i Olga Domènech, amb molèsties físiques.

La Copa Catalunya 2020-2021 contempla dues fases més. Els quatre primers classificats de cadascun dels dos grups en competició es classificaran per als quarts de final, que se celebraran a doble partit el dissabte 3 i el dimarts 6 d'octubre. El segon partit es disputarà a casa de l'equip amb millor classificació dins els seus respectius grups.

La competició s'aturarà fins al mes de desembre, quan tindran lloc les semifinals, que es desenvoluparan a doble partit el dissabte 5 i el dijous 10. La final pel títol està prevista per al 31 de gener a les instal—lacions del CN Mataró. La resta de finals, per atorgar les posicions compreses entre la tercera i la desena, es disputaran el 30 de gener.