Paula Leitón, a la dreta.
Waterpolo. Copa Catalunya femenina

Derrota del CN Terrassa en la seva estrena

17.09.2020 | 15:11

El CN Terrassa va perdre aquest dimecres contra el CN Sabadell per 5 a 13 en el primer partit del Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya. Va ser l'estrena oficial del conjunt de Xavi Pérez enguany, un derbi vallesà que va contenir la càrrega simbòlica de ser el primer matx de waterpolo que va acollir el club després de l'esclat de la COVID-19. L'equip visitant va dominar el matx des del principi davant un CN Terrassa que va afrontar el repte amb l'absència de dues jugadores bàsiques, Pili Peña i Olga Domènech, ambdues amb problemes físics. Les visitants van obrir una primera escletxa en el quart inicial amb un 0 a 3 que va marcar el desenvolupament de l'encontre.

Les egarenques van reaccionar només començar el segon quart de la mà de Bea Ortiz, que va batre Ester en superioritat numèrica. El Sabadell, però, no va aixecar el peu i, liderat per Catharina Van der Sloot, millor jugadora del Campionat d'Europa Barcelona 2018, va encadenar un nou parcial de 0 a 3 que va enfilar l'electrònic fins a l'1 a 6 al descans.

A la represa, la dinàmica es va mantenir. L'holandesa Keuning va marcar el setè. El CN Terrassa es va apropar amb dues dianes en un minut, a càrrec de Martina Cardona i de la debutant Paula Camus. La resposta del Sabadell, no obstant, va ser contundent. Dos gols de Van der Sloot i un de Garcia van situar el 3 a 10. En l'últim període, dues dianes finals de Paula Camus van establir el 5 a 13 definitiu.