Afeccionats en el partit Línia-22 - CD Terrassa, ahir al migdia.

Concentració d'afeccionats a l'estadi Martí Colomer

07.09.2020 | 13:46

Ahir al migdia, els equips masculins d'hockey Línia-22 i CD Terrassa van jugar el darrer partit de grup de la primera fase del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor.

Els accessos a l'estadi Martí Colomer estaven tancats pel públic en general. Aquest fet va provocar que bàsicament els pares dels jugadors, es concentressin darrere d'una de les porteries, al costat del filat al carrer dels Voluntaris, per poder veure el partit. Aquest fet va provocar petites aglomeracions. La publicitat que hi havia a part de la tanca, va reduir l'espai de visió i que els afeccionats es concentrassin, tots amb mascareta, però sense cap mena de distància social. A les àmplies grades de l'estadi Martí Colomer només estaven asseguts els tècnics i jugadors suplents i al carrer, més d'una cinquantena de persones totes juntes.

Aquesta instal·lació és municipal i tenen prohibit l'accés al públic. Cal recordar que la Federació Catalana d'Hockey també va demanar a tots els clubs evitar la presència de públic a les grades durant els partits dels Campionats de Catalunya. En alguns partits s'han vist afeccionats, però situats amb molta distància.