Óscar Aguilar, celebrant un gol del CN Terrassa aquesta temporada.
Waterpolo. Divisió d'Honor masculina

Óscar Aguilar causa baixa al CN Terrassa i Sergi Mora serà el segon entrenador

22.07.2020 | 19:23

El CN Terrassa ja té configurada la seva plantilla de cara a la temporada vinent, en la que s'ha confirmat la seva participació a la ronda de qualificació de la Champions League que tindrà lloc del 23 al 25 d'octubre. Un dels homes amb més ascendència en el vestidor, Óscar Aguilar (33 anys), ha causat baixa a la primera plantilla. La seva absència se suma a les ja conegudes dels porters Iñaki Aguilar i Biel Segura, Sergi Mora i Bernat Sanahuja. Aquest jugador va decidir marxar al CN Sabadell, però hores d'ara encara no ha fet efectiu el pagament de la clàusula de rescissió del seu contracte.

El manresà Sergi Mora penjarà als 38 anys el casquet, però seguirà vinculat al CN Terrassa. Esdevindrà el segon entrenador de l'equip, la mà dreta de Dídac Cobacho.

En el capítol d'altes s'ha conegut la del jove porter de la pedrera Iván Sánchez, de 19 anys, que compertirà porteria amb Pepe Motos, de 28 anys. Agafaran el relleu d'Iñaki Aguilar i Biel Segura sota pals. Rubén de Lera i Óscar Carrillo són els jugadors que completen la plantilla que seguirà dirigint Dídac Cobacho.
anteriorsiguiente