Ja es coneixen els col·legiats dels partits del "play off".
Futbol. Tercera Divisió

El lleidatà Joan Masip Vidal arbitrarà el Terrassa - Europa

14.07.2020 | 15:35

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer els noms dels col·legiats i assistents que s'encarregaran d'impartir justícia en els tres partits del "play off" d'ascens a la Segona Divisió "B" que es jugarà a Badalona. La segona semifinal del diumenge a les vuit del vespre entre el Terrassa FC i el CE Europa la dirigirà el lleidatà Joan Masip Vidal, que estarà auxiliat a les bandes per Jordi Fullà Planas i Sergi Bas Muñoz. El quart àrbitre serà Salvador Morros Monge.

Masip Vidal ha dirigit un sol partit al Terrassa FC en aquesta temporada. Va ser en el duel de l'avantpenúltima jornada de la primera volta al Congost, on els de Xevi Molist es van imposar per 1 gol a 2 al Manresa. Als trenta minuts de joc, va expulsar amb vermella directa el migcampista terrassista Fernando Galeano.

La primera semifinal d'aquest dissabte entre L'Hospitalet i Sant Andreu la dirigirà Ainara Acevedo Dudley. La gran final del dissabte 25 de juliol, on es decidirà quin equip puja a Segona "B", tindrà com a àrbitre Bruno Montoro Ferreiro.