El futbol territorial començarà el 3 d'octubre

El futbol territorial començarà el 3 d'octubre

07.07.2020 | 19:01

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer les dates d'inici de les competicions territorials de futbol i futbol sala de la pròxima temporada. El cap de setmana del 3 i 4 d'octubre serà el que marcarà el començament del campionat a Primera, Segona i Tercera Catalana de futbol. També arrencarà la competició de Preferent i Primera Divisió en el capítol femení.

Els grups de Quarta Catalana, així com els de Divisió d'Honor i Preferent masculina i femenina en futbol base, seran els següents en donar el tret de sortida, el 10 i 11 d'octubre. També en futbol base, tota la Primera Divisió tant masculina com femenina ho farà el 17 i 18 d'octubre; mentre que la resta de categories del futbol amateur femení i formatives començaran el cap de setmana del 24 i 25 d'octubre.

En futbol sala, la Divisió d'Honor i la Primera Catalana masculina i femenina començaran el 3 d'octubre, així com també totes les categories màximes de Divisió d'Honor, en la base. La Segona Catalana masculina i femenina, i la Tercera Catalana ho faran el 17 d'octubre, dia en què també viuran la primera jornada de lliga la resta de categories del futbol sala base.

En tots els casos, hi haurà com a dates de descans el Nadal, sense competició els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener, així com també la Setmana Santa, amb aturada el 4 d'abril. Tanmateix, s'habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima, el 6 de desembre, i també el Carnestoltes, el 14 de febrer, amb motiu de la situació extraordinària produïda per la crisi sanitària de la Covid-19, que ha obligat a confeccionar uns calendaris més compactes. Totes aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions, en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.