Júlia Strappato lluint la samarreta del Júnior, el seu nou equip.

Júlia Strappato, al Júnior 

25.06.2020 | 21:50

El mercat del hockey local està protagonitzant algunes operacions molt destacades en les darreres setmanes. I algunes d'elles afecten de forma directa el CD Terrassa. Si fa unes setmanes es confirmava la sortida de l'internacional Marc Miralles al Polo i la de la jugadora Laura Bruguera al San Pablo Valdeluz, el Júnior de Sant Cugat també ha llençat les seves xarxes a Les Pedritxes per fer-se amb una de les jugadores amb més futur del hockey femení espanyol, Júlia Strappato. L'operació permet el conjunt de Sant Cugat incorporar una jugadora de 20 anys, internacional absoluta i que li permetrà fer un salt de qualitat important amb la finalitat de lluitar pels diferents títols de la pròxima temporada.

Júlia Strapatto és un producte del planter del CD Terrassa, amb un protagonisme ja molt important en les darreres temporades en el primer equip. És una de les grans promeses de l'escenari espanyol, però també ja una realitat inqüestionable. Un dels seus èxits més remarcables va ser la seva actuació al Campionat d'Europa sub-21 jugat l'any passat a València, on va obtenir la medalla d'or amb la selecció espanyola i va ser distingida amb el premi a la millor jugadora del campionat. El seleccionador espanyol, Adrian Lock, la va convocar amb la selecció absoluta per la gira a Argentina de principis d'any, disputant tres partits amb la selecció absoluta. Strappato va debutar amb el combinat espanyol el 25 de gener a l'estadi Panamericà de Mar del Plata contra la selecció argentina.

Per tant, el CD Terrassa s'haurà de reconstruir aquesta temporada amb les sortides sensibles de Laura Bruguera i Júlia Strappato amb la finalitat de fer una plantilla que pugui signar una bona actuació, tant a la Lliga com a la Copa de la Reina. En tot cas, les dues sortides són molt sensibles.

Fitxatges a l'Atlètic

Dins l'àmbit del hockey femení, l'Atlètic Terrassa ha anunciat dues incorporacions al seu primer equip, amb la finalitat de cobrir les sortides que s'hi havien produit recentment. Es tracta de la portera Jessica Buchanan i de la jugadora Elena Martínez, ambdues de 18 anys. Buchanan procedeix del Clydesdale Western escocès i cobrirà la baixa de la nord-americana Liz Tamburro, que torna als Estats Units i deixa la primera plantilla de l'Atlètic. . Al seu país, la portera escocesa signa una destacada trajectòria a la màxima categoria i ha estat internacional en les categories sub-18 i sub-21. Es tracta, per tant, d'una jugadora amb molt futur que l'Àtlètic vol que sigui protagonista en el seu equip.

Elena Martínez, per la seva banda, arriba al primer equip procedent del juvenil de l'Atlètic. Formada a les categories inferiors del club de Can Salas, ha estat internacional sub-16 i sub-18. Ara li arriba la possibilitat de pujar a la primera plantilla a la màxima categoria.

A l'Atlètic Terrassa, a més de la sortida de Tamburro també ja s'hi havia produït la de Claudia Parera fa unes setmanes. El seu pròxim destí serà el conjunt belga del Bruges, on jugarà la pròxima temporada.