Sergio Castillo, al centre amb el número 3, en el partit contra el Terrassa al Camp Olímpic.

El Terrassa FC tanca un acord amb Castillo

24.06.2020 | 18:57

El Terrassa FC ja ha arribat a un principi d'acord amb el defensa Sergio Castillo, procedent de l'Horta, perquè la pròxima temporada defensi la samarreta del conjunt egarenc. Els termes de la incorporació del central ja estan tancats i és previsible que el club faci oficial aviat el fitxatge d'un futbolista que la temporada anterior ja estava a l'agenda del Terrassa FC. La seva arribada potenciarà la posició de defensa central amb un jugador amb bona sortida de pilota i que en les darreres temporades s'ha consolidat com un dels millors centrals de la categoria. Les negociacions es van obrir fa unes setmanes i la predisposició d'ambdues parts per arribar a un acord ha facilitat el final positiu de l'operació.

El nom de Sergio Castillo estava a l'agenda del Terrassa FC aquesta temporada de forma preferencial. La temporada anterior la seva arribada no va ser possible per l'ascendència que tenia sobre el jugador el tècnic Nacho Castro, que l'havia convertit en una peça fonamental en el joc de l'Horta. Però la marxa de Nacho Castro a l'Andorra fa uns mesos ha canviat completament la situació i Sergio Castillo s'ha vist alliberat del compromís moral que tenia amb l'Horta, malgrat l'arribada a la banqueta d'aquest equip de Víctor Valdés. En la seva llista de preferències el Terrassa ocupava una posició capdavantera per estil de joc i interès mostrat en els darrers anys, a més de la possibilitat de retrobar-se amb excompanys com Galeano, Genís o Domi.

Sergio Castillo ha jugat a l'Horta les tres darreres temporades, club al qual va arribar procedent del Masnou. Anteriorment havia jugat al Sants. Futbolista d'un bon nivell tècnic i bon domini del joc aeri, el seu concepte de ser el primer jugador a elaborar el futbol de toc des de la zona defensiva el converteix en un futbolista apreciat pel tècnic del Terrassa, Xevi Molist. L'acord amb Castillo, a més, confirma que la direcció esportiva del club egarenc manté el seu llibre de ruta malgrat que l'atenció preferent està posada en el "play off" d'ascens que disputarà durant la segona quinzena del mes d'agost. Castillo és un jugador desitjat sigui quina sigui la categoria del Terrassa la pròxima temporada.