El CN Terrassa obrirÓ dilluns la piscina de 50 metres
Nataciˇ

El CN Terrassa obrirÓ dilluns la piscina de 50 metres

30.05.2020 | 15:31

El CN Terrassa obrirà dilluns la seva piscina de 50 metres, després que el govern espanyol hagi autoritzat aquest dissabte l'obertura de les piscines per a la pràctica esportiva. L'obertura es farà amb aforament reduït i no es podran utilitzar els vestidors. A més, el CN Terrassa començarà a omplir la piscina exterior de 25 metres que ha estat reparada i sanejada. És previsible que el dijous ja estigui en condicions de ser utilitzada. El govern espanyol ha flexibilitzat algunes disposicions pels territoris en fase 1, obrint les piscines per a ús esportiu a partir del dilluns.
Per altra banda, també es podrà jugar ja en modalitat dos per dos en les disciplines de pàdel, tennis i frontennis. Una altra instal·lació que s'obrirà el dilluns serà el rocòdrom.
Totes aquestes activitats s'hauran de reservar prèviament a través de l'app o de la central de reserves. No es podrà accedir al club sense cita prèvia ni fora de l'horari reservat. Les instal·lacions de l'Àrea Olímpica estaran obertes, entre setmana, de 8.30 a 14.30 i de 16 a 22 hores. I els caps de setmana de 8.30 a 14.30. El complex del Pla del Bon Aire estarà obert entre setmana de 16 a 22 hores i els caps de setmana de 8.30 a 14.30.
A partir del dilluns, a l'Ârea Olímpica es podrà utilitzar la piscina de 50 metres en aforament reduït, el pàdel (dos contra dos), el rocòdrom (dues persones, escalador i assegurador) i fer entrenaments individuals amb un tècnic. I al Pla del Bon Aire, tennis i frontennis, en modalitat d' un contra un o dos contra dos.