Un partit de la Lliga masculina al camp de l'Egara.
Hockey

Les competicions estatals de hockey també seran a porta tancada

11.03.2020 | 15:47

La Federació Espanyola de Hockey ha publicat aquest dimecres el protocol que es posarà en pràctica a partir d'aquest cap de setmana en els partits de competició estatal, que s'hauran de jugar sense públic. Després de la decisió al respecte del Consejo Superior de Deportes de tancar les portes en les competicions estatals i internacionals, la Federació havia elevat una consulta a aquest estament per les circumstàncies especials dels clubs de hockey on el control d'accés als camps és més complicat.

La Federació Espanyola insta, mitjançant aquest protocol, tant als clubs com a les federacions autonòmiques a informar que els partits de les Lligues Nacionals s'han de disputar a porta tancada. Als camps podran accedir jugadors i jugadores, tècnics, oficials, servei mèdic, serveis de neteja, equip de producció si el partit es televisa, delegats de camp i fotògrafs i premsa acreditats.

Una hora abans dels partits i cada 10 minuts fins la seva finalització, s'informarà per la megafonia del camp que el partit és a porta tancada. I es demanarà als sficionats que no accedeixin ni a les graderies ni al perímetre del camp. Cinc minuts abans de l'inici dels partits, el delegat de camp demanarà als aficionats que estiguin a les graderies que s'han de retirar.