Carlos intenta la rematada davant el porter Romero.
Futbol. Tercera Divisió

El Terrassa FC topa amb el mur del Vilassar

16.02.2020 | 20:11

El Terrassa FC ha empatat a zero aquest diumenge al Camp Olímpic davant el Vilassar en un fluix partit dels egarencs, que han topat amb el bon sistema defensiu del seu rival i han estat incapaços de marcar cap gol. Aquest marcador distancia l'equip de Molist a dos punts de l'Hospitalet, que segueix com a líder i impedeix marcar una distància de nou punts respecte al cinquè. El Vilassar s'ha convertit en el segon equip que puntua aquesta temporada al Camp Olímpic.

L'encontre ha estat molt discret. El Terrassa ha regalat la primera part, en la que no ha estat capaç de generar perill. Amb un ritme lent de joc i sense profunditat en atac, les úniques aproximacions de cert perill s'han produït en els minuts 33 i 34, en un xut de Genís que ha tocat en un defensa i ha acabat en córner i una centrada de Coro que un defensa visitant ha tret pràcticament del cap a Arranz. El Vilassar, molt ordenat en defensa, ha tingut la seva millor oportunitat en el minut 12, en una acció de Bacari.

Al segon temps, el Terrassa ha incrementat el ritme de joc i ha optat per un futbol més directe amb l'entrada de Poves. El Vilassar ha donat un ensurt només començar el segon temps, en un xut d'Edu Domingo que ha sortit fregant la creueta de la porteria d'Ortega, però el domini del Terrassa s'ha intensificat. Coro ha donat el primer avís en el minut 60 en una rematada que ha sortit prop del pal i Jaume ha tingut la millor ocasió al minut 76, en rematar una gran jugada entre Coro i Lucas Viña que un defensa ha tret gairebé de sota els pals.