Futbol. Quarta Catalana

El Pueblo Nuevo 2002 dominava en un derbi que es va suspendre

05.02.2020 | 04:00

El derbi entre el Pueblo Nuevo 2002 i l'Escola Pia terrassa es va suspendre en el minut 71 després que l'àrbitre expulsés a dos membres del cos tècnic del conjunt local. El Pueblo Nuevo 2002 estava guanyant per 2 a 1, tot i que jugava amb un home menys des del minut 38 de la primera meitat. Ara caldrà veire el que determina el Comitè de Competició de la Federació Catalana sobre la continuació del matx. Els locals van avançar-se molt aviat i a la represa, ja amb un home menys, van marcar el 2 a 0. L'Escola Pia va retallar distàncies abans de la suspensió.


CF Pueblo Nuevo 2002, 2

Juan José, Joel Zayas, Gamboa, Sigu, Nando, Samuel, Carrasco, Breogán, Nacho, Cristòfol i Albarral, onze inicial, Paredes, Cortés, Luis domínguez, Santiago, Chopo, Ismael i Liria.

Escola Pia Terrassa, 1

Sergi Valls, Cortina, Aguilera, longueras, Almirall, Martí, Alexander, Torras, Bardolet, Jordi Salvador i Adrià Álvarez, onze inicial, Lluís Sala, Amade, Padró i Roger Pérez.

Àrbitre. Víctor de la Iglesia Muñoz. Targeta groga al local Samuel i al visitant Martí. Targeta vermella al local Breogán en el minut 38 de partit.

Gols. 1-0, minut 10, Carrasco; 2-0, minut 62, Cristòfol; 2-1, minut 70, Cortina.