Futbol. Quarta Catalana

El líder en va tenir prou amb una meitat per imposar-se

05.02.2020 | 04:00

El líder no va fallar i va vèncer sense moltes dificultats, i com era previsible, un Ullastrell que està situat a la part baixa de la classificació. El Les Fonts va sortir amb molta empenta des del xiulet inicial i, al minut 9, va avançar-se amb un gol de Kuko, que també seria l'autor del 2 a 0 Jerian, amb dos gols, va establir un 4 a 0 que ja seria impossible pels visitants. Tot i això, l'Ullastrell, a les acaballes, va encertar en un parell d'oportunitats i va retallar diferències fins al 4 a 2 definitiu que reflectia el lluminós.

UE Les Fonts, 4

Jordi González, Redondo, Jerian, Morillo, Kuko, Edgar, Varona, Gallego, Barbero, Córdoba i Issam, onze inicial, Doval, Jordi Plaza, Zamora, Fran, Curro i Jordi López.

CF Ullastrell, 2

Lleixa, Roberto Mas, Marc cortès, Adrià, Acevedo, Llamba, José Luis, Alexander, Centella, José Manuel i Alcalde, onze inicial, Chica, Sergio, Rubén Peñas i Carles Rodó.

Àrbitre. Eudald Peig Mallol. Targeta groga al local Zamora.

Gols. 1-0, minut 9, Kuko; 2-0, minut 28, Kuko; 3-0, minut 36, Jerian; 4-0, minut 47, Jerian; 4-1, minut 81, Llamba; 4-2, minut 85, josé Manuel.