Futbol. Quarta Catalana

Un inspirat Jabac va derrotar amb molta claredat al Can Boada

05.02.2020 | 04:00

El Jabac va superar per un contundent 6 a 1 al Can boada, i va sumar la seva vuitena jornada seguida sense perdre, amb una sèrie de set triomfs i un empat. El conjunt local va marcar dos gols a la primera meitat. Després del descans, els visitants van retallar la renda però, de seguida, el Jabac va prémer l'accelerador i va obtenir quatre gols més a favor seu.

UFB Jabac i Terrassa, 6

Giol, Iván Jiménez, Llargués, Raúl Pérez, Vito, Carim, Morales, Carlos Ruiz, Carmona, Ángel Cabello i Eudald, onze inicial, Munné, Pol Martínez, Miguel Torres, Moral i Ismael.

Can Boada CF, 1

Tomás, Quintero, Sampedro, Moreira, Amador, Carrión, Sahrane, Riascos, Redouane, Abdelilah i Roberto Carlos, onze inicial, El Harrak, Michael i Sebastián.

Àrbitre. David Herrera Vargas. Targeta groga al local Vito i als visitants Quintero i tomás. Targeta vermella al visitant El Harrak, en el minut 66 de partit.

Gols. 1-0, minut 13, Carmona; 2-0, minut 28, Carlos Ruiz; 2-1, minut 51, Abdelilah; 3-1, minut 57, Ángel Cabello de penal; 4-1, minut 71, Raúl Pérez; 5-1, minut 73, Carmona; 6-1, minut 79, Munné.