Jordi López va arribar al Terrassa procedent del Turó de la Peira
Futbol. Tercera Divisió

Llum verda a la cessió de Jordi López, del Terrassa FC, al San Cristóbal

21.01.2020 | 12:46

El davanter del Terrassa FC Jordi López, serà cedit al San Cristóbal fins a final de temporada després que el futbolista hagi donat llum verda a l'operació. El club de Ca n'Anglada havia demanat al jugador per potenciar la seva davantera, però Jordi López s'havia mostrat decidit a continuar en el Terrassa fins a final de temporada malgrat el seu poc protagonisme. Les darreres xerrades entre jugador i responsables de l'àrea tècnica del Terrassa han desencallat el tema. El club renovarà per una temporada el contracte de Jordi López i el recuperarà quan acabi el campionat.

Perquè l'operació es tanqui de forma definitiva només cal que el futbolista arribi a un acord amb el San Cristóbal, tràmit que es podria produir en les hores vinents. L'objectiu és que s'incorpori als entrenaments del San Cristóbal aquesta setmana i ja pugui debutar diumenge vinent al camp del Sants.

Jordi López, que dijous compleix 24 anys, va arribar aquesta temporada al Terrassa FC procedent del Turó de la Peira. El club egarenc el va fitxar després d'estar a prova durant la pretemporada.