Una acció del partit jugat a Banyoles.
Futbol. Tercera Divisió

El Terrassa empata a Banyoles i segueix sense guanyar al 2020

19.01.2020 | 19:26

El Terrassa FC ha empatat a zero al camp del Banyoles i ja suma tres encontres consecutius sense guanyar, període en que ha sumat dos punts de nou possibles. Els egarencs mantenen la segona plaça, a quatre punts del líder i amb dos de diferència sobre el cinquè classificat.

L'equip de Xevi Molist no ha signat un bon partit contra un rival que ha sabut fer front al joc dels egarencs. El conjunt local ha tingut una bona ocasió només començar el partit, a càrrec de Majó. I poc després, Joel Cañaveras ha estat a prop del 0 a 1 en una rematada de cap. Kilian, en una acció personal, i Coro, en una falta, han portat el perill a l'àrea del Banyoles.

A l'inici de la segona part, Kilian ha xutat a les mans del porter en una bona oportunitat. La resposta del Banyoles ha posat en dificultats el Terrassa, més imprecís que en altres jornades. Cris, Majó i Adrià Casanova han pogut avançar al seu equip. El partit s'ha equilibrat en el tram final, sense novetats en el marcador.

La darrera acció del partit ha estat polèmica, ja que els jugadors del Terrassa han reclamat gol en una rematada de cap que un jugador del Banyoles ha tret sobre la línia.