"A la primera volta hem estat per sobre del que imaginava"

18.01.2020 | 04:00

Aquest cap de setmana comença la segona volta de la Lliga. I en l'equador del campionat, Xevi Molist, ha avaluat el rendiment d'un Terrassa que ha finalitzat la primera volta en la segona posició del grup. "Hem estat per sobre del que m'imaginava, tant en puntuació com en posició", ha confessat el tècnic terrassista. "Cal tenir en compte que aquest era un equip gairebé nou. I la seva evolució des que vam començar ha estat molt bona. Sabem a què juguem i ho fem molt bé."

Els números del Terrassa són més que notables a la primera part del campionat. Està a dos punts del líder, li treu tres de distància al cinquè i ha sumat 37 punts, una xifra que si repeteix a la segona volta li garantirà la presència al "play off". Amb 24 punts en 9 partits al Camp Olímpic ha estat el millor equip local del grup. En una altra faceta en què ha destacat ha estat la defensiva, sent l'equip menys golejat amb 16 gols rebuts. Quant a noms propis, Ortega és l'únic jugador que ha disputat tots els minuts i Sergi Arranz el màxim realitzador amb 11 gols, la segona millor marca del campionat.

En aquest escenari, Xevi Molist admet que l'equip encara té marge de creixement. "Penso que seguirem millorant, però de forma moderada. En tot cas, la segona volta serà més complicada perquè molts partits es convertiran en finals. Si repetim el que hem fet en aquesta primera volta sabem que estarem a la promoció, però no serà senzill." Molist diu que la línia d'actuació serà la mateixa que fins ara quant a filosofia futbolística. "Jugant com ho estem fent ara és més fàcil que seguim guanyant partits."