Futbol. Segona Catalana femenina

Al Terrassa FC "B" se li van escapar dos punts al penúltim minut

27.11.2019 | 04:00

EF Barberà Andalucía, 4
Rodríguez, Navarro, Álvarez, Morales, Bonsi, Novillo, Crespo, Pérez, Torrella, Guerrero i Villanueva, equip inicial, Jarauta, Calero, Galisteo, Andrea, Collado i García.

Terrassa FC "B", 4
Casto, Pizarroso, Hita, Larumbe, Paula López, Montero, Talavera, Sotos, Noemí López, El Yahmoudi i Lachica, equip inicial, Esteban, Rodríguez, De Zanger, De Fulgencio i Terrón.

Àrbitre. Bernat Mas López. Targetes grogues a la jugadora local Crespo i al tècnic visitant José Antonio Soto.

Gols. 1-0, minut 18, Villanueva; 1-1, minut 34, Montero; 1-2, minut 51, De Fulgencio; 1-3, minut 55, de Zanger; 2-3, minut 66, Crespo; 3-3, minut 66, Crespo; 3-4, minut 85, De Fulgencio; 4-4, minut 89, Villanueva.

El segon equip femení del Terrassa FC va empatar a quatre gols en un dels camps més complicats de la categoria, el de l'Escola de Futbol Barberà Andalucía de Barberà, segon classificat del grup tercer de la Segona Catalana. Després d'una primera meitat que va acabar amb empat a un gol, les terrassenques van marcar dos gols i es van situar en 1 a 3 als deu minuts. Les de Barberà van empatar i De Fulgencio va fer el 3 a 4, però Villanueva va empatar al penúltim minut de joc.

anteriorsiguiente