Hockey. Divisió d'Honor masculina. Jornada 10

L'Egara en té prou amb els serveis mínims per superar a la Complutense

26.11.2019 | 04:00

Treballada victòria de l'Egara contra la Complutense en partit corresponent a la jornada 10. Els blanc-i-blaus van dominar en tot moment el partit i només un gol visitant a la segona meitat que empatava el partit els va incomodar.

Amb 1 a 1, els ratllats van reaccionar de pressa. Pepe Romeu amb un penal córner magistral va trencar l'empat al minut 51. Dos minuts després, Xavi Aguilar feia el tercer i definitiu gol egarenc, deixant sense efecte la reacció visitant. A la primera part, Pau Quemada amb un gran gol havia obert el marcador i el camí de la victòria.

Club Egara, 3
Cortès, Torras, Romeu, Racasens, Josep Farrés, Clapés, Divorra, Xavi Gispert, Pol Gispert, Quemada i Aguilar, equip inicial, Mercadé, Novell, Aura, Sanromà, García-Chicote i Torruella. 
 
Complutense, 1
Álvarez, Madrid, Arqués, Sánchez, Álvarez-Villabol, Villegas, Sanz, Cobos, Prol, Muñoz i Mondo, equip inicial, Lamuerda, Gutiérrez, Rodríguez, Castaño, Puertas i Hirst. 
 
Àrbitres. Diego Estebanez i Luis Mariano Martínez.

Gols. 1-0, minut 13, Pau Quemada de penal-córner; 1-1, minut 44, David Álvarez-Villabol de penal-córner; 2-1, minut 51, Josep Romeu de penal-córner; 3-1, minut 53, Xavier Aguilar.