Waterpolo. Divisió d'Honor femenina

Contundent golejada del CN Terrassa a la piscina d'un Catalunya superat

26.11.2019 | 04:00

El CN Terrassa va vèncer amb contundència a la piscina del penúltim, el CN Catalunya, (3-16) en un partit que va dominar des del principi. El triomf el manté en el cinquè lloc amb dotze punts. Les egarenques, liderades per una gran Bea Ortiz, van signar una arrencada impecable que va aplanar el camí. La internacional rubinenca va inaugurar el compte al minut de joc i va repetir dos minuts més tard en superioritat numèrica (0-2).

El Catalunya va reduir distàncies. Les terrassenques, però, no es van allunyar del pla traçat i van encadenar un 0 a 4 que va enfilar l'electrònic fins a l'1 a 6. Ortiz, en dues ocasions, Domènech i Cardona en van ser les artífexs. Mone va apropar les locals abans d'acabar el primer quart. En el segon, el Terrassa va seguir ampliant la diferència a partir de la defensa. Als dos minuts, Díaz va anotar el que seria el darrer gol local en tot el partit.

CN Catalunya, 3
Horvath, Ruiz, Casado, Morrisey, Escoda (1), Sagrera, Pirat, Mone (1), Vidondo, Díaz (1), Sánchez, Campillo i Terré. 
 
CN Terrassa, 16
Domene, Peña (1), Panicello (2), Ortiz (6), Cantero (1), Cardona (3), Rodríguez, Montoya, Cuenda, Samper, Domènech (3), Leitón i Tamayo.

anteriorsiguiente