El terrassenc Pau Quemada, cel·lebrant un gol al passat Europeu d'Anvers.
Hockey

Onze terrassencs, a la llista de la selecció per al Preolímpic de València

15.10.2019 | 04:00

El seleccionador espanyol masculí de hockey, Fred Soyez, ha donat a conèixer la llista definitiva per a disputar el Preolímpic, que tindrà lloc els propers dies 25 i 26 d'aquest mes d'octubre a la ciutat de València. Onze dels divuit jugadors convocats són terrassencs. Es tracta de Quico Cortès, Josep Romeu i Pau Quemada (Club Egara); Sergi Enrique, Marc Boltó, Joan Tarrés i Marc Sallés (Atlètic); David Alegre, Roc Oliva, Vicenç Ruiz i Xavi Lleonart (RC Polo).

Els set convocats restants són Mario Garín, Nacho Rodríguez, Álex de Frutos, Quique González de Castejón i Álvaro Iglesias (Club de Campo); Llorenç Piera (RC Polo); i Miki Delàs (FC Barcelona). Soyez ha citat a dos jugadors suplents, el terrassenc del CD Terrassa Marc Miralles, i Ricardo Sánchez, que milita al Complutense madrileny. Els divuit internacionals que lluitaran inicialment per una plaça pels Jocs de Tòquio 2020 pertanyen a només cinc clubs: Atlètic Terrassa (3), Club Egara (4), FC Barcelona (1), RC Polo (5) i Club de Campo (5). Espanya jugarà el divendres 25 i el dissabte 26 a València davant de França, els dos dies a les sis de la tarda.

Amistosos amb l'Argentina
Els homes que prepara el francès Fred Soyez arribaran aquest dissabte dia 19 d'octubre a la ciutat de València, on s'entrenaran i disputaran els dos últims compromisos amistosos de preparació davant de l'Argentina, que es disputaran el diumenge dia 20 i el dilluns dia 21 a la mateixa hora en què es jugaran els partits del Preolímpic, les sis de la tarda. Per ser als Jocs de Tòquio, els espanyols hauran de sumar més gols que els francesos en els dos encontres.