Llums i ombres en la segona victòria del Terrassa FC
Fútbol. Tercera División

Llums i ombres en la segona victòria del Terrassa FC

16.09.2019 | 11:36

El Terrassa FC ha derrotat aquest diumenge el Granollers al Camp Olímpic per 1 a 0 en partit corresponent a la quarta jornada de Lliga. Els egarencs han resol el matx gràcies a un gol de Pelegrín en el minut 31. Malgrat això, el seu partit ha estat molt irregular, amb una primera part de bon futbol i superioritat sobre el rival i un segon temps diametralment diferent en què el Granollers ha estat molt a prop de l'empat.
El Terrassa ha estat el clar dominador dels primers 45 minuts. Ha tingut la pilota i ha generat les millors oportunitats amb un rival molt tancat en defensa. Després d'un parell d'aproximacions amb perill de Coro i Carlos, Pelegrín ha fet l'únic gol del partit en pentinar amb el cap una pilota després d'un llançament de córner.
La segona part ha estat una història totalment diferent i han tornat a aparèixer tots els dubtes de partits anteriors. Després que Genís tingués una doble oportunitat molt clara al minut 57, amb dues rematades consecutives al travesser, la primera de cap i la segona en el rebot, el futbol dels egarencs ha perdut consistència. La idea col·lectiva ha quedat esborrada i han predominat les aventures personals. El Granollers ha avançat línies, ha fet seu el partit i ha estat a prop del gol en dues accions de Martí Serra i d'Arnau. Els visitants han demanat penal en unes mans de Kevin que l'àrbitre ha xiulat molt a prop de l'àrea. Als darrers instants, Yayá ha estat expulsat i no podrà jugar diumenge a Vilassar.