--
Els futbolistes del Terrassa, després de caure eliminats a Andorra.
Futbol. Copa Catalunya

Desestimada la impugnació del Terrassa FC

10.08.2019 | 04:00

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha desestimat la denúncia presentada pel Terrassa FC en relació al partit de la primera ronda de la Copa Catalunya disputat dimarts al Camp d'Esports Comunal Prada de Moles entre el FC Andorra i el Terrassa FC, en què els andorrans es van imposar per 2 gols a 1. Segons el club terrassenc, "el contingut de la impugnació es basa en l'incompliment del punt sis de la normativa. Tal com estableixen les Disposicions Generals de la Copa Catalunya Absoluta, d'entre un màxim de 20 jugadors convocats, es poden alinear quatre jugadors sense llicència federativa i el FC Andorra va presentar sis jugadors en aquesta situació: Francisco Martos, Joan Cervós, Diego Sebastián Huesca, Iker Goujon, Ricard Fernández i Izan Fernández.
Al·lega també el Terrassa que "l'equip local no va presentar cap fitxa impresa de cap dels 19 jugadors (tot i que tretze d'aquests sí que la tenen validada) ni dels dos tècnics (Gabri i Albert Jorquera) i va acreditar tots els jugadors únicament amb el DNI o el passaport". En el seu escrit de resposta, el Comitè de Competició explica que "efectuada la comprovació corresponent es constata que dels sis jugadors que el Terrassa al·lega que no disposaven de llicència federativa, únicament tres d'ells no constaven inscrits". Es tracta de Francisco Martos, Diego Huesca i Izam Fernández. Entén el Comitè que "l'Andorra compleix amb el requisit d'alineació d'un mínim d'onze jugadors amb llicència activa i un màxim de quatre sense l'esmentada llicència, tal com s'estableix a les normes reguladores de la competició.
L'Andorra, propietat de l'empresa de Gerard Piqué Kosmos Holding, s'ha classificat per tant de manera definitiva per a la segona eliminatòria d'aquesta competició, que jugarà de nou a casa aquest diumenge a les set de la tarda amb el Lleida Esportiu, un rival de la seva mateixa categoria, la Segona Divisió "B". Pel que fa al Terrassa FC, aquest dissabte a les vuit del vespre visitarà el Palamós en un nou encontre de pretemporada.