--
La Tercera Divisió canvia amb el descens del Reus
Fútbol. Tercera Divisió

La Tercera Divisió canvia amb el descens del Reus

18.07.2019 | 04:00

La Federació Espanyola de Futbol ha determinat el descens administratiu del Reus Deportiu de Segona Divisió "B" a Tercera, a causa dels impagaments del club tarragoní. Això comportarà també el descens del filial de Tercera a Primera Catalana, el que variarà la composició del grup cinquè on militen Terrassa FC i San Cristóbal. L'òrgan federatiu serà qui determinarà ara com s'estableix la substitució de la plaça del Reus a Segona "B".

El Terrassa FC s'havia posicionat fa unes setmanes en relació a aquesta realitat, malgrat que tindria altres equips per davant a l'hora d'establir-se les prioritats per la substitució del Reus. Cal recordar que fa dues temporades, l'equip egarenc es va quedar a un pas de pujar administrativament després del descens del Gavà.

La Federació, a l'espera
La composició del grup català de Tercera Divisió, amb Terrassa i San Cristóbal, es modificarà ara després del canvi de situació d'un Reus que haurà de prendre decisions en relació al seu futur esportiu. La Federació Catalana va emetre ahir un comunicat en què manifestava que no es troba "en disposició d'establir quins seran els seus efectes sobre el Grup 5 de la Tercera Divisió, així com en les categories territorials del futbol català, fins al moment en què la Federació Espanyola determini com quedarà coberta la vacant generada en el Grup 3 de la Segona Divisió 'B'.