--
Kilian Villaverde, amb la samarreta del Terrassa FC.
Futbol. Tercera Divisió

Kilian ja llueix la vermella

17.07.2019 | 04:00

El Terrassa FC va fer oficial ahir el fitxatge del davanter Kilian Villaverde García, que arriba al club egarenc provinent del Vilassar amb qui va aconseguir l'ascens a Tercera Divisió. Kilian va començar la temporada al Granollers per marxar posteriorment al conjunt del Maresme. En el conjunt del Vallès Oriental va disputar un total de 24 partits i va marcar 3 gols. Després va anar al Vilassar per jugar un paper notable en l'ascens a Tercera.

El nou jugador terrassista té 21 anys i ha treballat amb l'actual director esportiu del Terrassa, Miquel Ezequiel, en el Granollers com amb l'entrenador, Xevi Molist, que el va tenir a l'Hospitalet. També ha defensat els colors del Sabadell (juvenil i filial) i en la seva etapa formativa ha passat per Vila-real, Damm i Gavà.

Amb aquest fitxatge la plantilla del Terrassa queda gairebé enllestida, a l'espera del fitxatge d'un defensa central i la decisió que es prengui en relació als futbolistes que estaran a prova durant la pretemporada. Xevi Molist iniciarà els entrenaments el dilluns vinent amb quasi tots els efectius. El club confirmarà en els dies vinents el fitxatge del davanter Jaume Pascual, provinent del Cornellà, amb qui ja existeix un acord per la seva incorporació. El Terrassa començarà a entrenar el proper dilluns 22 de juliol al Camp Olímpic.