--
Andorra i Cerdanyola, primers rivals de Terrassa i San Cristóbal
Futbol. Tercera Divisió

Andorra i Cerdanyola, primers rivals de Terrassa i San Cristóbal

17.07.2019 | 04:00

Terrassa FC obrirà la Lliga al Camp Olímpic rebent la visita de l'Andorra, mentre que el San Cristóbal debutarà lluny del seu camp visitant el Cerdanyola. Així ho ha determinat el calendari del campionat que es va sortejar ahir. El campionat començarà el cap de setmana del 31 d'agost i 1 de setembre i acabarà el 17 de maig.

El primer partit del Terrassa serà contra el mateix equip amb qui s'estrenarà a la Copa Catalunya aquesta temporada, un Andorra que acaba de pujar a Tercera Divisió però que podria ser un dels favorits del campionat donada la seva posició econòmica després de l'arribada al club del futbolista del Barça Gerard Piqué. El San Cristóbal, per la seva banda, visitarà un Cerdanyola que s'ha reforçat a consciència per fer un pas endavant.

El primer desplaçament del Terrassa FC serà al camp de l'Europa, mentre que el San Cristóbal jugarà el primer partit a casa rebent la visita del Sants. Cal destacar que el Terrassa tindrà dues sortides seguides, ja que a la tercera jornada tornarà a jugar fora, en aquest cas a Vilafranca.

Els derbis
Els derbis terrassencs es faran esperar aquesta temporada. El primer, igual que la darrera temporada, serà al Camp Olímpic a la setzena jornada el 15 de desembre, poc abans de l'aturada nadalenca. El segon derbi, a Ca n'Anglada, arribarà a la jornada 35, al tram final del campionat.

Pel que fa al final del campionat, el Terrassa FC tancarà la Lliga a casa. El seu rival serà un Sant Andreu que es presenta com a rival directe en la lluita per la promoció d'ascens. El conjunt de Xevi Molist afrontarà un final de campionat exigent donat que als darrers quatre partits ha de jugar al camp del San Cristóbal i l'Hospitalet, un altre rival directe, per cloure amb el Sant Andreu com a local.

El San Cristóbal tancarà el campionat fora del seu recinte, donat que visitarà l'estadi del Figueres.

El Terrassa recupera el nom
Un dels detalls importants del sorteig del calendari és que la Federació Catalana ha retornat al Terrassa FC el seu nom original. El club egarenc ja figura amb la seva denominació al calendari oficial, substituint el nom de Terrassa Olímpica 2010 que va figurar de forma oficial la darrera temporada. El consell d'administració va recuperar el nom fa uns mesos.

Consulteu el calendari complert.