--
Un dels partits d'aquest torneig solidari
Pàdel. Segona edició del Torneig Laia Mira

Un èxit de participació

11.07.2019 | 04:00

El CN Terrassa va acollir el segon Torneig de Pàdel Laia Mira, una iniciativa solidària en memòria de la jugadora del club Laia Mira amb l'objectiu de recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les pacients amb tractament de quimioteràpia. Va col·laborar el Consorci Sanitari i està impulsat per La Vida és Xula, una comunitat creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat. La recaptació final es donarà a conèixer properament però l'organització ja ha avançat que serà superior a la primera edició.

En categoria femenina, el títol va correspondre a Susana Gómez i Míriam Muñoz, que van derrotar en la final Mònica Gregori i Sònia de Ignacio. En Segona femenina, Alba Permanyer i Emma Porras van vèncer Natalia Morcillo i Sònia Ponsa. En Tercera femenina, Núria Catllà i Lídia Colom es van desfer de Ester Casahuga i Mónica Infante.

En Segona masculina, Xavier Ribera i Carlos Gómez van derrotar Ricardo Gálvez i Xavier Valsera, mentre que, en Tercera masculina, Ricard Carrillo i Toni Pulido van superar Àlex Guerrero i Xavier Vidal.

En Primera mixta Juan Molina i Míriam Lorite van adjudicar-se el títol en batre Sílvia Vaqué i Roger Parnau. Salva Emilio Pauner i Lourdes Rodríguez van vèncer en Segona mixta en superar Núria Gómez i Pablo Burdeos, mentre que Lucía Re i Iván Valero van imposar-se en Tercera mixta en derrotar Jan Vallès i Gemma Ingerto.

En iniciació, Óscar Ramos i Sílvia Jordán van obtenir el triomf en guanyar a la final Marc Simón i Pablo Sáenz.