Padbol

Dinàmic, divertit, d´equip i que entusiasma els futbolistes

06.09.2015 | 04:00
Dinàmic, divertit, d´equip i que entusiasma els futbolistes
Dinàmic, divertit, d´equip i que entusiasma els futbolistes

Marc Vida, Toni Visa i Mireia Casas van fundar l´any passat el club Padbol Terrassa, que té dues pistes a les instal·lacions del C.P. San Cristóbal, i que va ser pioner a la seva implantació a Catalunya.
L´acollida ha estat tan bona que ja hi ha una lliga estable, amb tres categories masculines i una femenina, que ha permès acumular punts per anar per primera vegada a la Copa Nacional de Padbol 2015, que fins demà es disputa a la Núcia (Alacant).
El Campus Xavi Padbol Terrassa (nom de l´equip) representa Catalunya en un campionat d´Espanya on els alacantins i canaris mostren el seu gran nivell. Està format per jugadors amateurs com Diego Blanco, Fidelio Santiago, Marc Visa, Kevin Román i Rubén González.
Amb molta empenta
Diego Blanco, que va ser professional del futbol sala durant disset anys, lidera el rànquing local. "El vaig descobrir a través d´uns amics i hi jugo des de principis d´any." No considera que sigui una disciplina estranya perquè és una fusió del pàdel, el futbol i el volei. "Qui hi juga hi queda enganxat. Ho fas en una pista reduïda, sempre tens la pilota a prop perquè l´has d´anar tocant constantment."
L´exjugador de futbol sala el titlla de divertit i molt dinàmic. Prova d´això és que a Terrassa hi ha unes 40 parelles que hi juguen sovint, amb una mitjana d´edat que oscil·la entre els 25 i els 30 anys, tot i que també entusiasma els joves de 16 anys. No és un esport federat, perquè és privat. L´argentí Gus Miguens n´és el propietari. //

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook