El duet musical Itzipa, que posa la música en directe al primer acte del Festival Poètic Elixir Terrassa.

Un "tast(et)" de poetes inaugura el festival Elixir

29.09.2020 | 20:37

La novena edició del festival poètic Elixir comença avui amb les entrades exhaurides pels dos espectacles d'aquesta primera jornada. A les 7.30 de la tarda, Elixir 2000 s'engegarà a La Revolta amb "Tast(et) d'autores", una proposta que fusiona poesia, gastronomia i música. Els poemes seran de Sònia Moll, Mª Antònia Massanet, Txus García, recitats per Raquel Ferri i el grup Itzipa. La música la posarà en directe els mateixos Itzipa, i el menjar, Vanessa Andreu, Ariadna Beltrà i Monika Jezierska.

A les nou del vespre, a la Seu d'Ègara, Lluís Arruga ofereix el seu espectacle "Lles". Embolcallats per les seves interpretacions musicals, Arruga (jove músic de Collbató), presentarà poemes sobre la salut mental, l'amor i la vida quotidiana.

Demà, "Pelos y hogares"
El festival Elixir seguirà demà dijous amb "Pelos y hogares", un "poemari trans" que vol convidar a pensar sobre" la corporalitat, el gènere, l'amor, la ruptura, la memòria, la política i els afectes des d'una experiència pròpia de transició".El recitarà l'autor, Bruno Cimiano, acompanyat per la música de Cris Blanco a la guitarra (i Pat Sal interpretant-lo en llengua de signes). Aquest recital tindrà lloc al pati de la Biblioteca Central, a les 7.30 de la tarda. L' entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

Amb el començament d'Elixir també es posen en marxa les dues iniciatives poètiques permanents. A la casa Soler i Palet es poden sentir obres de nou autors diferents a l'"Interfon Poètic" que hi han muntat. I trucant al 659 86 10 32, es poden sentir versos durant les vint-i-quatre hores, fins a l'últim dia del festival, el 4 d'octubre.