La muntanya de Taga, a la comarca del Ripollès.

El Centre Excursionista pujarà demà al cim del Taga

24.09.2020 | 19:55

De mica amb mica, amb les mesures de seguretat obligades per la Covid-19, el Centre Excursionista de Terrassa (CET) va reprenent la seva activitat. Per demà, la secció d'excursions familiars Coneixermon ha programat una ascensió matinal al cim del Taga. Aquesta muntanya de 2040 metres d'altitud es troba a la comarca del Ripollès, a la serra Conivella, i resulta un mirador espectacular dels cims del Pirineu, des del Puigmal al Canigó.

Els participants començaran la ruta a les 9.30 del matí, a la localitat de Pardines, i acabaran la sortida dinant a Pla de Freixe. Inscripcions en el telèfon 657304218.

D'altra banda, fins al pròxim dia 28 es poden fer les inscripcions en el 52è curs d'excursionisme de l'entitat, obert a joves nascuts entre els anys 2004 i 2007.

A la sala Àngel Casanova de la seu de l'entitat, fins al 2 d'octubre es pot visitar l'exposició "Del Montserrat al Sant Llorenç". És una col·lecció de fotografies de Josep Maria Escoda que documenta la transformació d'un gimnàs en l'actual seu del CET.