El nou Ballet Contemporani de Catalunya, un equip petit però experimentat.

El Ballet Contemporani de Catalunya prepara "MU-Dansa" a Terrassa

26.08.2020 | 12:43

En un temps on la cultura ha adquirit una nova dimensió degut a la crisi sanitària per la Covid 19, Terrassa acull el treball del Ballet Contemporani de Catalunya. La nova companyia, establer-ta a la ciutat, prepara la creació del seu primer programa "MU-Dansa". Es tracta d'una producció encarregada al coreògraf Miquel G. Font, amb la direcció artística d'Elizabeth Cohen, també directora de la companyia.

L'espectacle de dansa s'estrenarà el proper 2 d'octubre a Reus i seguidament visitarà en una primera gira Arenys de Mar, Barcelona i Terrassa.

La nova companyia vol integrar-se dins el teixit cultural de Terrassa, on vol instaurar la seva seu estable i rebre suport institucional. De moment, ha iniciat des del passat 3 d'agost col·laboracions en format de residències a 3 espais de la ciutat. Els locals on es realitzen els assajos són: el Club Gimnàstic Terrassa (del 3 al 29 d'agost), l'Espai de Creació Tub d'Assaig (del 31 d'agost al 26 de setembre) i la Sala Crespi (del 28 de setembre al 25 d'octubre).

El Ballet Contemporani de Catalunya és una iniciativa d'un petit però experimentat equip, el qual s'ha unit "per fer que la dansa de qualitat i d'avantguarda deixi de ser un art reservat als entesos o al públic d'alt i mitjà poder adquisitiu", indiquen en una nota informativa. La companyia va posar la seva primera llavor el novembre del 2019.