La pel·lícula de Bayona va ser rodada a Terrassa.

Cinema a la fresca amb "Un monstre em ve a veure" al barri d'Ègara

19.08.2020 | 12:30

Aquest divendres 21 els veïns del barri d'Ègara tenen una nova cita de cinema a la fresca. La pista del darrere del local de l'Associació de Veïns d'Ègara acollirà la projecció de la pel·lícula "Un monstre em ve a veure", del cineasta J.A. Bayona, en la versió en català i filmada a platós del Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa.

Protagonitzada per Sigourney Weaver, Felicity Jones, Lewis MacDougall i Liam Neeson (qui posa la veu al monstre) la cinta és una història fantàstica i emotiva, un drama intens que va guanyar 9 premis Goya.

La sessió començarà a les 22.00 hores, al pati de l'associació de veïns, amb entrada pel carrer de l'Airèja i es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat i distància per evitar la propagació de la Covid 19.

Aquesta projecció s'emmarca dins del Cicle Gaudí i també al programa de Fem l'Estiu a Terrassa i està organitzada amb la col·laboració de l'A.VV. i del Grup de Dones d'Ègara. Imprescindible fer reserva prèvia indicant nom i cognom al correu egaracine@gmail.com